Més de 5.000 Cartes de Reis en valencià arriben a Burjassot de la mà d’AVIVA

reisEn breu, els xiquets i xiquetes de Burjassot rebran l’esperada Carta dels Reis Mags per a poder plasmar en ella tots els desitjos que vulguen demanar als Mags d’Orient. AVIVA Burjassot, dirigida per la regidora Manoli Carrero, en col·laboració amb la Diputació de València i les oficines de promoció del valencià d’altres 28 ajuntaments de Castelló, València i Alacant, repartirà 5.000 cartes de Reyes, en valencià, en diferents espais del municipi com són els col·legis d’infantil i primària, però també el Mercat Municipal, la Casa de la Cultura o el propi Consistori.

Com l’any passat, el format de la carta, il·lustrada per Marta Antelo, és una mica diferent al tradicional. Així, les xiquetes i els xiquets que es disposen a escriure la carta, poden triar entre diverses opcions: a quin rei enviar la carta segons qui siga el seu favorit i un espai per a reflexionar sobre què tal s’han portat enguany i també un buit per a plasmar aquells desitjos que demanen per al planeta o per a altres xiquets, no tan afortunats, que viuen en altres parts del món. La Carta dels Reis Mags d’AVIVA també inclou un espai per a reflexionar sobre com els Reis poden millorar el municipi de Burjassot i, per descomptat, espai també per a escriure aqueixos regals que tenen al cap i que esperen trobar-se, el matí del 6 de gener, en la seua llars.

CARTA REIS AUTOEMPLENABLE

CARTA REIS PER A ACOLORIR

A més, a través de la web municipal i de les xarxes socials municipals, també es difondran les cartes en format PDF, amb edició autoemplenable, per a aquells xiquets i xiquetes que preferisquen escriure la seua carta en ordinador i enviar-la als Reis per e-mail. També hi haurà una versió de carta per a acolorir, més enfocada perquè els més menuts de la casa, desenvolupen la seua vena artística mentre decideixen què demanar als Reis.

 

Esta entrada fue publicada en AVIVA, Ayuntamiento, Burjassot, Promoción del valenciano, Socialistas Burjassot. Guarda el enlace permanente.